I`m Safe Method© VALMENNUSRYHMÄ 7

Valmennus alkaa 3.10.2023 klo 17:00 (ryhmä toteutuu jos osallistujia on min. 5 Muuten ryhmän aloituspäivä siirtyy)

Sinä olet

Muutakin kun oireet, ahdistus, kivut, säryt, diagnoosi, stressi! Olet ihminen jolla on paljon kokemuksia eletystä elämästä. Elämä jättää jäljen kehoon. Nämä jäljet läikkyy yli erilaisin oirein! Oireet eivät ole HUONO asia, vaan pikemminkin viesti sinulle jostain, tienviitta!!

Varaa aika MAKSUTTOMAAN kartoitukseen

Se että sinä onnistut, on minulle todella tärkeää!

Katso esite ja jaa linkkiä eteenpäin!

I´m Safe Method tehtävävihko

Lähetän sinulle 76 sivuisen I´m Safe Methodin tehtävävihkon. Vihkoon on kerätty koko valmennuksen tehtävät. Perinteinen kirjoittaminen korostaa vielä sisäistä työskentelyä. 

TEHTÄVÄVIHKO SISÄLTYY HINTAAN

I´m Safe Method© jäsenyys 6kk 

Kaikille valmennukseen osallistuvalle kuuluu I´m Safe Methodin jäsenyys 6kk! Tämä siksi, että jos tarvitset lisätukea niin sitä on saatavilla jäsensivujen kautta erilaisin webinaarein joita pidetään noin 1xkk. Käytössäsi on myös muutamia verkkokursseja joita voit käydä omatoimisesti läpi!

Kerrataan vakauttamisharjoitteita

Kerrataan vakauttamisharjoitteita webinaarissa. 1xkk pidän kaikille I´m Safe Method© yksilövalmennukseen tai valmennusryhmään osallistuneille kertauksen vakauttamisharjoitteista. Eli niin kauan kun sinulla on käyttöoikeus valmennusalustaan voit osallistua webinaareihin. Webinaarit ovat LIVE tapahtumia joita EI tallenneta. 

Valmennusryhmä alkaa 3.10.23 klo 17:00

Valmennusryhmä starttaa heti kun valmennukseen osallistuu minimissään 5 henkilöä. Saattaa olla että aloituspäivä muuttuu, mutta EI hätää me aloitetaan heti kun mahdollista ja siitä ilmoitan aina heti kun tämä määrä täyttyy! 

07Days
09Hours
27Minutes
34Seconds

Tunne Itsesi- Valmennus

Suosittelen sinun käymään TÄMÄN valmennuksen heti kun olet saanut vakauttamisharjoitteista osaksi arkea! Löydät tämän valmennuksen I`m Safe Method© jäsensivuilta. 

I´m Safe Method Valmennukseen osallistuneiden vastauksia!

Kiitos Katja ihan hirmu paljon! Olet myös tosi hyvä kurssin vetäjä, rento, aito ja osaava. Suurkiitokset! 

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Kiitos Katja Tästä on hyvä lähteä jatkamaan elämää eteenpäin. Tuntuu turvalliselta, että on keinoja auttaa itseä ja palata materiaaliin ja kenties saada lisää oivalluksia itsestä. Jotkut ihmiset syntyvät majakaksi toisille. Tuon valon turvin, apua tarvitsevat löytävät tien takaisin itseen. Kiitos valostasi Katja

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Kiitos kurssista❤️ Näistä harjoitteista on oikeasti apua ja sun ajatukset on viisaita, oon saanut monta sellaista ”näinhän se on” -tyyppistä väläystä. Sanoisin että tämä ei ole pelkästään turvallisuuden tunteen lisäämiseen vaan myös tosi hyvä valmennus siihen että saisi itsestään parhaimman esiin. Olen saanut inspiraatiota ja sysäystä panostaa oman jutun löytymiseen. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia muillekin. Kiitos❤️

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Kiitos! Kiitos! Kiitos!

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Tuntuu että nämä harjoitteet on auttanut eniten mua mun haasteissa/oireissa/elämässä. Ei työterveys, ei psykoterapia, eikä muutkaan vaan tämä kurssi. Kiitos!

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Tämä valmennus on auttanut minua juurtumaan.

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Muutosta on tapahtunut niin paljon. Olen tietoisempi, monessa tilanteessa rauhallisempi. 

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Kiitos tästä. Vaikea edes kuvailla miten paljon olen saanut tästä valmennukselta. Kiitos Katja sinulle. 

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Koulutus on auttanut muistamaan harjoitusten teon tärkeyden. Katjan ote on sopivan napakka mutta kuitenkin lempeä ja yksilöllistä tilannetta kunnioittava. Kurssi on ollut erittäin hyvä kokonaisuus - sopivasti teoriaa, käytännön vinkit etusijalla. Toimiva paketti ehdottomasti!!

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Kiva kun puhut ihan tavallisesti. Monet podcastit esim mitä on kuunnellut niin niissä usein "lässytetään" kuin jollekin lapselle 😊 Vielä enemmän voisi käydä yhdessä harjoitteita läpi jotta livetunnin aikana voisi niitä harjoitella että tekee ne oikein. Olen itse todella tyytyväinen kurssiin.

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Kurssi oli loistava kokonaisuus myös pidempään kehollisia harjoitteita tehneelle. Katjan ymmärrys mielen ja kehon yhteistyöstä on syvällinen ja käytännönläheinen. Hoitoalan kokemus tuo hyvän pohjan teoriatiedon ja käytännön yhdistämiseen toimivalla tavalla. Olen käynyt lukuisia hyvinvointia tukevia koulutuksia. I'm Safe Method on yksi parhaista, koska se korostaa hermoston vakauttamisen ja turvallisuuden tunteen tärkeyttä hyvinvoinnin kivijalkana. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Siksi menetelmä toimii pomminvarmasti, etenkin jos olet valmis sitoutumaan päivittäisten harjoitusten tekemiseen. Hyvinvointi ja tasapainoinen olo on sen arvoista! Kurssilla opetetut harjoitukset ovat helppoja, jopa lapsille sopivia. Lämmin suositus I'm Safe Methodille✨❤️

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Nukun paljon paremmin ja olen hämmästyttävän tietoinen omista ajatuksista ja siitä että mitä päästän ajatusten portinvartijana sisään. Jopa sellaisista ajatuksista jotka ovat hallinneet minua aiemmin isosti, ja saaneet epäjärjestykseen. Myös pystyn rauhoittamaan kehon tosi nopeasti ja osaan säädellä eri tunteita paremmin.

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Olin ennen kurssia todella rauhaton ja kireä, ajattelin että se on normaalia. Nyt osaan tunnistaa itsessäni milloin mieli ja kroppa lähtee ylikierroksille ja tehdä asialle jotain. Harjoitteet on todella yksinkertaisia ja niitä voi tehdä missä ja milloin vaan! Olen nykyisin paljon rauhallisempi ja kaveritkin on sanoneet että jopa näytän ihan erilaiselta. Elämä ei ole enää pelkkää suorittamista vaan elämistä ja kokemista. Kiitos Katja <3

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Olen oppinut tunnistamaan omat vireystilani. Olen aiemmin ollut aikamoinen tuuliviiri ja myös elänyt sen mukaan. Nyt tunnen olevani enemmän tasapainossa kuin aiemmin!

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Sain lääkäriltä suosituksen ADHD testeihin. Halusin kuitenkin löytää toisen keinon rauhoittaa vilkasta mieltä. Katjan antamat harjoitteet ovat auttaneet minua rauhoittamaan itseni kun tunnen että mieli ja keho on ylikierroksilla. Mieli palaa nykyään nopeammin tasapainoon kun tunnistan itsessäni eri vireystilat. Kaveritkin on sanoneet että olen kuin eri ihminen entiseen verrattuna! Aion todellakin jatkaa harjoitteiden tekemistä koska niistä oli niin paljon apua jo lyhyessä ajassa.

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

Lopetin alkoholin käytön puoli vuotta sitten. Join usein viikonloppuisin rentoutumiseen. Alkoholin pois jättäminen aiheutti aika paljon rauhattomuutta ja kävin jopa lääkärillä keskustelemassa asiasta. Löysin Katjan kurssista apua tähän rauhattomuuteen. Hengitysharjoituksilla ja tietoisella läsnäololla olen löytänyt uuden tavan rentoutua. Tuntuu kuin aiemmin olisi suorittanut elämää, nyt katselen asioita ihan uusin silmin!

I´m Safe Method valmennusryhmään osallistunut

"Ihan paras ”terapeutti” olet. Voi itse rauhoittaa itseään sekä kertoa asiasta myös muille. Vahvistaa jo opittua tietoa sekä rakentaa uutta päälle. Olet todella oikea henkilö tähän. Se myös tuo turvaa, että on syksyn ajan säännöllinen tapaaminen, jossa saa puhua tai olla puhumatta."

I´m Safe Method©
Valmennusryhmään osallistunut

"Aivan mielettömän hyvä kurssi! Harjoitukset toimivat kun niitä vain tekee. Harjoitteet on yksinkertaisia ja ei vie paljoa aikaa. Katjan tapa valmentaa on ihana, samalla ystävällinen mutta napakka ja ohjaava, jättää vastuun tekemisestä sinulle itselle, tietenkin. Suosittelen lämmöllä!"

I´m Safe Method©
Valmennusryhmään osallistunut

I´m Safe Methodin- valmennusryhmässä osallistujien kokemuksi

Osallistujat kertovat miten menetelmän on vaikuttanut oireisiin!

Migreeni vähentynyt huomattavasti. Nukun paremmin. Olen tietoisempi. Nautin elämän flowsta useammin. Uskallan rikkoa rahojani. kuuntelen Kehoani ja ensimmäistä kertaa elämässäni kuulen mitä keho minulle sanoo!!!

Paljon muutoksia tunne-elämässä ja läsnäolotaidoissa. Myös ajatuksia on helpompi haastaa ja pysäyttää.

Sosiaalisissa tilanteissa olen pystynyt olemaan länsäolevampi ja rennompi. Haastavista tilanteista olen palautunut nopeammin. Hankaloiden asioiden pyöritys päässä on hiljentynyt. Luottamus itseeni on kasvanut. Koen että elämä kantaa ja uskallan paremmin ja useammin olla sen kannateltavana. Turvan olon lisääntyessä nautin elämän pienistä asioista.

Palautuminen, kun väkisin tulee takaiskuja, mutta että niistä pääsee helpommin siihen rauhallisuuden tilaan takaisin. 

Arkipäivisissä asioissa tämä auttaa, näin ns ruuhkavuosia elävänä huomaan että stressitekijöitä puskee vähän joka puolelta mutta kun tiedostaa helpommin milloin alkaa mennä kierroksille, on helpompi pysähtyä ja mieli on kyllä paljon terävämpi ja kirkkaampi silloin kun pystyy pysymään sillä optimaalisella vyöhykkeellä.

On ollut jotenkin hämmentävä huomata miten paljon vakauttamisharjoitteet auttaa. Miksi kukaan ei ole koskaan sanonut, että olisi hyvä lähteä työskentelemään keho edellä!!?

Asioita on monia, esim palaverissa ja olisin aiemmin jännittänyt tosi paljon omaa puheenvuoroa ja olisin keskittynyt tosi paljon siihen jännittämisen tunteeseen, sydämen hakkaamiseen jne. Nyt näillä opeilla olin jo valmiiksi valmistautunut rauhoittamalla kehoani ja kun istuin palaveripöydässä, laitoin jalat maahan ja tunsin miltä lattia tuntuu jalkojen alla, hengitin ja keskityin siihen turvallisuudentunteeseen ja kaikki meni hyvin. Eli olen saanut apua niistä vakauttamisharjoitteista esim esiintymisjännitykseen.  

Tietoisuus ja tietynlainen hyväksyminen on auttanut tosi paljon, olen pystynyt paremmin hyväksymään esim traumaattiset ******kokemukset ja ymmärtänyt ettei sen hyväksymisen tarvitsekaan tarkoittaa sitä että se asia olisi jotenkin vähemmän vakava vaan että on fakta ettei tapahtumat menneet hyvin mutta ne meni niin kuin meni ja se ei määritä silti nykyistä, voin hyväksyä että niin kävi mutta silti kokea turvallisuudentunnetta mun kehossa vaikka se silloin ”vietiin

Oon jotenkin myös nyt tyytyväinen siihen oivallukseen ettei tarvitse jäädä vellomaan mistä mikäkin jännittäminen tms johtuu, vatvominen ei muuta menneitä vaikka tietäisin mistä jokin johtuu, paljon miellyttävämpää on keskittyä miten saada tuntea rauhallisuutta ja turvan tunnetta juuri nyt ja tästä eteenpäin.

Mikä I´m Safe Methodissa on ollut parasta?

Ihmisläheisyys, tavoitettavuus, maalaisjärki, jämäkkyys

Herääminen siihen että miten yksinkertaisilla harjoitteilla saa itsensä rauhoittumaan ja tasapainoon!

Yhteisö, tietoisuuden lisääntyminen tuntien sisällön myötä, vakauttamisharjoitteet, ja tehtäväkirjan tehtävät.

Livetunnit ja vertaistuki.

Parasta on ollut saada tietoa keho mieli yhteydestä ja näin saada enemmän uskoa siihen että harjoitteet pitkällä aika välillä auttavat .

Monta asiaa. Ensimmäisenä tieto ja harjoitukset ja ryhmä. On pitänyt tulla tietoiseksi, jotta harjoituksiin motivoituu ja on ollut kiva kuulla ryhmän ajatuksia ja oivalluksia

Monipuoliset vinkit, helpot harjoitukset jotka oikeasti toimivat ja myös valmennusryhmä. Olet Katja loistava kurssin vetäjä!

Harjoitteista on oikeasti apua hermoston rauhoittamiseen ja toisaalta myös asioiden aikaansaamisen. Minulle henkilökohtaisesti ollut helpotusta suhteellisen nopeastikin vaikka paras apu tuleekin varmasti vasta ajan kanssa.

Valmennus on saanut minut ajattelemaan enemmän sitä, mitä juuri nyt vaikka edes jotain pientä voin tehdä kaikesta huolimatta (esim liian kiire, en ehdi, en pysty, taas kipeänä tms) asioiden eteen ja tietynlaista hyväksymistä sen sijaan että jäisin vellomaan stressinkierteeseen. Pystyn paremmin rauhoittumaan ja ajattelemaan selkeämmin.

Mulle on ollut tärkeää myös se, että nauhoitteet on kuunneltavissa myös omassa aikataulussa eikä ole tullut ylimääräistä stressiä siitä jos on ollut vaikea osallistua juuri live-ajankohtaan. Voisi myös sanoa että olen saanut inspiraatiota omaan arjenhallintaan.

I´m Safe Metho© valmennusryhmä pitää sisällään!

 • 10 x 60-90 min etätapaamista zuumin välityksellä
 • Tapaamiset ovat 1xviikossa 
 • Valmennusmateriaali saatavilla koko valmennuksen ajan ja uusi tunti avautuu samana päivänä, kuin livetunti alkaa
 • 77 sivuinen tehtäväkirja postitetaan sinulle kotiin 
 • Jos et pääse tunnille, niin tunti äänitetään ja pääset katsomaan sen myöhemmin 
 • Kehollisia harjoitteita tulee tehdä päivittäin 
 • Käytössä yhteisö jossa voidaan jakaa yhdessä asioita jotka tulee mieleen valmennuksen aikana 
 • Luodaan tuvallinen ympäristö kaikille. Voi aktiivisesti ottaa kantaa, puhua tai sitten oman kykenevyyden mukaan.
 • 6kk I´m Safe Methodin jäsenyys (Yoga Nidra harjoitteet, Meditaatio harjoitteet, Hengitysharjoitteet, tunne itsesi- valmennus,  kehon aja mielen vakauttaminen- verkkokurssi sekä keho-mieli yhteys ja pysyvät muutokset verkkovalmennus. Sekä pääsy erilaisille webinaareille.
 • Ryhmän koko max. 10 henkilöä

Juurisyyt löytyy lempeästi kehoa kuunnellen!

I´m Safe Method ei lähde kaivelemaan juurisyitä, eikä lähde niitä tietoisesti etsimäänkään! I´m Safe Method valmistelee kehoa vastaanottomaan sitä tietoa mitä turvallisuuden tunteessa oleva keho on valmis vastaanottamaan. Lempeä, kuunteleva, tietoinen ja läsnäoleva tapa kohdata asioita!

Tunnistatko kuvassa olevia haasteita itselläsi?

Haasteen alapuolelta löydät miten I`m Safe Methodin avulla voit muuttaa tilannetta hyvinvointia tukevaksi!

Onko Meillä aikaa?

Moni ihminen haluaa löytää juurisyyt, koluta menneisyyden kaikki tapahtumat, käydä läpi omien kasvattajien lapsuus ja pohtia historian merkitystä siihen millainen tänään olen! Tarve löytää syyt ja seuraukset. Käsitys siitä miksi näin on käynyt ja kuka siihen on syyllinen.

Onko tämä  tarpeellista?
EI

Kerronpa miksi ei. Ensiksikin meidän aika ei yksinkertaisesti riitä siihen. Toiseksi menneisyyttä ei voi muuttaa. Kolmanneksi meidän muistikuvat voivat olla vääristyneitä, joten me EI voida muistaa absoluuttisia totuuksia.  Neljänneksi milloin voit sanoa mikä riittää sinulle, jotta voit mennä elämässä eteenpäin? Viidenneksi saatat olla niin ulkona optimaalisesta vireysvyöhykkeestä, ettet edes pysty muistamaa tai prosessoimaan menneisyyden asioita! Kuudenneksi muistaminen ei vielä muuta asioita!

Joten meidän ei tarvitse rämpiä menneisyyden tapahtumia uudestaan ja muistaa asioita kristallin kirkkaasti voidaksemme voida paremmin. Tärkeintä on tuntea sisäistä turvaa TÄSSÄ HETKESSÄ! Tämän menetelmän tarkoitus on viedä sinua elämässä eteenpäin turvallisesti ja vakaasti.

Kun koet turvaa, niin mielesi voi antaa sinulle muistikuvia menneestä jos siihen on tarvetta, ja näin voit turvallisesti käsitellä niitä asioita joita mielesi on valmis käsittelemään.

"Alhaalta ylös. Sisältä ulos"

Jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!

Katso video missä kerron mitä kartoituspuhelu pitää sisällään!

Sisäisen turvallisuuden tunteen löytöretki

Luo elämäsi uudelleen. I´m Safe Methot toimii täydellisenä pohjana manifestoinnille! Manifestointi on monesti ymmärretty todella väärin. Jos kehosi ja mielesi ei ole vastaanottavassa taajuudessa, mitään ei tapahdu. Eli sinun tulee olla sisäisesti valmis ottamaan vastaan sitä mitä haluat. 

Aloita kirjoittamaan tarinaasi uudelleen!

Kun kehosi on ensin vastaanottavainen, eli turvallisuuden ja tasapainon tilassa, niin elämäntarinasi muuttuu enemmän sinun itsesi näköiseksi! Lähde kirjoittamaan tarinaasi uudestaan. Minä autan sinua siinä!

Lupaus sinulle!

Ei mikään, siis ei mikään valmennus ole tehokas tai auta sinua muuttamaan elämääsi jos ei muuta tietoa konkreettiseksi tekemiseksi ja toista näitä ohjeita tarpeeksi monta kertaa. Eli jos teet valmennuksen ohjeiden mukaan niin muutos on varmasti edessä! Pelkkä lukeminen, tietäminen tai puhuminen ei riitä. Tai pelkkä ymmärtäminen ei riitä. Olet sitten osallistumalla mihin valmennukseen tahansa, niin sinun tulee myös tehdä valmennuksen ohjeiden mukaan. 

Valmennuksen yhteenveto

Konkreettisia työkaluja sinulle, jotta pääset kohti sinun näköistä elämää. Lähde matkalle, joka muuttaa elämäsi. Annan sinulle konkreettisia työkaluja joilla saat kehosi rauhoittumaan, joka taas auttaa sinua kaikilla elämän osa-alueilla.

Miten tämä eroaa muista menetelmistä?

Et astu perinteiseen terapiahuoneeseen, jossa istahdat tietylle tuolille puhumaan perinteiseen tapaan ongelmistasi/haasteistasi. Diagnooseja ei tarvita. Sinä riität. Oirekartoituksen jälkeen oli kyseessä sitten millainen haaste tahansa niin tulet hyötymään menetelmästä ja saat KONKREETTISTA apua. Voisi sanoa, että I`m Safe- Method muuttaa sinun suhtautumistasi haasteisiin totaalisesti.

I`m Safe Method- valmennusryhmä on sinulle, joka olet saattanut kokeilla mahdollisesti useitakin itsehoito menetelmiä. Olet saattanut käydä terapiassa useita kertoja, jopa vuosia ja silti koet ettet saa kehoasi ja mieltäsi tasapainoon. Oli sinulla jokin psyykkinen diagnoosi (psykoosisairaudet poisluettuna) tai olet muuten vain epäjärjestyksessä. Sinulla saattaa olla erilaisia fyysisiä oireita joita on tutkittu, mutta mitään selkeää syytä ei löydy. Saatat olla jatkuvasti kovin ylivirittynyt, jonka vuoksi keskittymiskyky on vaikeaa ja/tai päätöksien teko vaikeaa. Saatat olla jatkuvasti väsynyt, vaikka nukkuisitkin hyvin tai sitten sinulla on univaikeuksia.

Tuntuuko, että sosiaaliset suhteet väsyttävät ja päivän päätteeksi, et jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa. Sinulla saattaa ajoittain olla jopa epätodellista oloa, kuin katoisit itseäsi ulkoapäin.

Tällä menetelmällä on yksi päätavoite Sisäisen turvallisuuden tunteen palauttaminen

Minähän olen turvassa! Miksi minun tulisi palauttaa turvallisuudentunne?

Saatat tosiaan olla näennäisesti turvassa, eikä kukaan oikeasti uhkaa henkeäsi, mutta kehosi saattaa olla eri mieltä. Tämä voi johtua niin monesta syystä, kuten menneisyyden kokemuksista tai vaikka tämän hetkisestä stressitasosta. Mieli saattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin, mutta keho antaa ihan toisenlaista signaalia erilaisin oirein.

Olen näiden 8 vuoden aikana kohdannut satoja asiakkaita, jotka ovat tulleet vastaanotolleni hakemaan apua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Asiakkailla on ollut vakavia traumoja, elämänkriisejä sekä erilaisia haasteita. Näiden vuosien aikana olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että keho tulee olla vastaanottavassa tilassa, jotta muutos on mahdollinen. Turvallisuudentunteen voi löytää jokainen. Tähän on kehitetty eri vakauttamisharjoitteita.

Kuitenkin aluksi on tärkeää ymmärtää mistä on kyse. Miten sinun hermojärjestelmäsi toimii ja miten sinä voit vaikuttaa turvallisuudentunteen voimistamiseen. I´m Safe Method on suunniteltu perinpohjaisesti niin, että kehosi löytää tuon turvallisuuden tunteen uudestaan. Ajattele, sinun ei tarvitse aina kuljettaa rankkaa kivirekeä paikasta toiseen, vaan tulee se päivä kun koet keveyttä ja helppoutta ja voit luottaa elämään.

Hyödyt

 • Keskittyminen paranee --> asiat hoituvat paremmin, teet asioita tehokkaammin joten aikaa jää myös palautumiseen
 • Päätöksien tekeminen paranee --> Teet selkeimpiä päätöksiä jotta voit elää sun näköistä elämää
 • Ihmissuhteet paranee --> pystyt päästämään irti ihmissuhteista, jotka ei palvele sinua enää
 • Sisäinen turvallisuudentunne lisääntyy --> Tämä vaikuttaa KAIKKEEN
 • Koet turvaa
 • Nukut paremmin --> levollisuus ja rauhallisuus lisääntyy
 • Apua tunnesäätelyihin --> opit rauhoittaa ylivirittynyttä kehoa ja mieltä
 • Teet pysyvämpiä muutoksia/valintoja
 • Hallitset paremmin keho ja mieltäsi
 • Saat työkaluja stressinhallintaan --> Me kaikki koemme välillä stressiä, mutta sen ei tarvitse hallita elämääsi
 • Tunnistat paremmin vireystilasi --> tämä vaikuttaa KAIKKEEN
 • Saat työkaluja kivunhallintaan
 • Traumakehon vakauttaminen

entä sitten....

Kaikki ne valinnat joita nyt teet nykyisellä mindsetillä (ajattelutavalla), muodostavat elämäsi -> todellisuutesi. Jos nukut huonosti, ihmissuhteet sakkaavat, koet turvattomuutta jne. niin elämäsi on myös sen näköistä. Mitä jos treenaatkin kehosi vakaammaksi, joka vaikuttaa nukkumiseen, ihmissuhteisiin, päätöksen tekoon, niin eikö kaiken järjen mukaan valinnatkin ole tuolloin toimivampia. ja tätä kautta elämäsi kevyempää ja vapaampaa?   Muutos on niin kokonaisvaltainen. Turvallisuudentunteen saaminen vaikuttaa niin moneen asiaan. 

Millaista tarinaa elät todeksi?

Olisiko aika kirjoittaa oma käsikirjoitus ja aloittaa elämään just sun näköistä elämää?

Tarina minusta tänään

Kuka minä olen ja millaista tarinaa elän todeksi nyt? Tästä lähdetään liikkeelle. Mikä tilanne ja mitkä tavoitteet. Matkasi alkaa kohti uutta sinua.

Matka/Prosessi

Valmistellaan kehoasi vastaanottamaan uusi tarina! Tarina jonka sinä itse kirjoitat ja todeksi elät.  Vakautettu keho vastaanottaa paremmin uusia sinunlaisia totuuksia. 

Uusi tarina alkakoot

Nyt kehosi on kykenevä vastaanottamaan uutta tarinaa jonka sinä itse kirjoita ja todeksi elät.  Mitä kaikkea siihen kuuluisikaan?

VALMENNUKSEN SUUNNITELMA

1.

Tutustu palveluun

Voit aluksi käydä tutustumassa minuun ja palveluihini TÄMÄN linkin kautta. Premium palvelu pitää sisällään useita osa-alueita. 

2.

Jätä yhteystietosi

Täytä yhteydenottolomake ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

3.

Soitan sinulle

Soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Puhelun kesto on noin 30 minuuttia ja täysin ILMAINEN.