I`m Safe Method Yksilövalmennus

Sisäisen turvallisuuden löytöretki. Sisäinen turvallisuudentunne on todella tärkeä osa hyvinvointia!

Tunteet! Tervetuloa näkyväksi. Voin tuntea tunteeni turvallisesti!Tunnistatko kuvassa olevia haasteita itselläsi?

Haasteen alapuolelta löydät miten I`m Safe Methodin avulla voit muuttaa tilannetta hyvinvointia tukevaksi!

Onko Meillä aikaa?

Moni ihminen haluaa löytää juurisyyt, koluta menneisyyden kaikki tapahtumat, käydä läpi omien kasvattajien lapsuus ja pohtia historian merkitystä siihen millainen tänään olen! Tarve löytää syyt ja seuraukset. Käsitys siitä miksi näin on käynyt ja kuka siihen on syyllinen. Onko tämä  tarpeellista?
EI
Kerronpa miksi ei. Ensiksikin meidän aika ei yksinkertaisesti riitä siihen. Toiseksi menneisyyttä ei voi muuttaa. Kolmanneksi meidän muistikuvat voivat olla vääristyneitä, joten me EI voida muistaa absoluuttisia totuuksia.  Neljänneksi milloin voit sanoa mikä riittää sinulle, jotta voit mennä elämässä eteenpäin? Viidenneksi saatat olla niin ulkona optimaalisesta vireysvyöhykkeestä, ettet edes pysty muistamaa tai prosessoimaan menneisyyden asioita! Kuudenneksi muistaminen ei vielä muuta asioita!

Joten meidän ei tarvitse rämpiä menneisyyden tapahtumia uudestaan ja muistaa asioita kristallin kirkkaasti voidaksemme voida paremmin. Tärkeintä on tuntea sisäistä turvaa TÄSSÄ HETKESSÄ! Tämän menetelmän tarkoitus on viedä sinua elämässä eteenpäin turvallisesti ja vakaasti.

Kun koet turvaa, niin mielesi voi antaa sinulle muistikuvia menneestä jos siihen on tarvetta, ja näin voit turvallisesti käsitellä niitä asioita joita mielesi on valmis käsittelemään.

"Alhaalta ylös. Sisältä ulos"

Jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!

Katso video missä kerron mitä kartoituspuhelu pitää sisällään!

Psykologinen turvallisuus

Minulle sekä myös eheytymiselle, että myös terapiasuhteessa on erittäin tärkeä tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisenaan kuin on. Terapiasuhteessa on erityisen tärkeää, että asiakas voi luottaa terapeuttiin.  Turvallisuutta luo se, että toinen ihminen kohtaa ihmisen tasavertaisena ihmisenä, ja pystyy vastaanottamaan sekä antamaan itsestään asioita, jotka saattavat tuntua kivuliaalta.

Kaikki lähtee sisäisestä turvallisuuden tunteesta!

Näiden työvuosieni jälkeen ja toki myös oman elämänkokemuksen takia, en hämmästele enää mitään. Olen kuullut paljon erilaisia elämäntarinoita ja todella ikävämmästä päästä. Minun tehtävä EI ole TUOMITA ketään, missään olosuhteissa!

Minä en lajittele tapahtumia hyvästä, pahaan tai oikeaan tai väärään! 

Aloita vuosi 2023 kirjoittamalla omaa tarinaasi!

Luo elämäsi uudelleen. I´m Safe Methot toimii täydellisenä pohjana manifestoinnille! Manifestointi on monesti ymmärretty todella väärin. Jos kehosi ja mielesi ei ole vastaanottavassa taajuudessa, mitään ei tapahdu. Eli sinun tulee olla sisäisesti valmis ottamaan vastaan sitä mitä haluat. 

Aloita kirjoittamaan tarinaasi uudelleen!

Kun kehosi on ensin vastaanottavainen, eli turvallisuuden ja tasapainon tilassa, niin elämäntarinasi muuttuu enemmän sinun itsesi näköiseksi! Lähde kirjoittamaan tarinaasi uudestaan. Minä autan sinua siinä!

Lupaus sinulle!

Ei mikään, siis ei mikään valmennus ole tehokas tai auta sinua muuttamaan elämääsi jos ei muuta tietoa konkreettiseksi tekemiseksi ja toista näitä ohjeita tarpeeksi monta kertaa. Eli jos teet valmennuksen ohjeiden mukaan niin muutos on varmasti edessä! Pelkkä lukeminen, tietäminen tai puhuminen ei riitä. Tai pelkkä ymmärtäminen ei riitä. Olet sitten osallistumalla mihin valmennukseen tahansa, niin sinun tulee myös tehdä valmennuksen ohjeiden mukaan. 

Asiakaspalautteet

"Olen elämäni varrella kohdannut muutamia psykiatrisia sairaanhoitajia. Oikeastaan kukaan ei ole osannut auttaa minua samalla tavalla, kuin Katja auttoi. Opin käsittelemään ahdistustani paremmin kuin ennen. Sain toimivia keinoja rauhoittumiseen hädän hetkellä. Ymmärsin, että tunteeni ovat oikeutettuja. Olen arvokas, eikä minun tarvitse välittää siitä, mitä muut minusta ajattelevat. Tai siitä, jos oman arvon tuntevaa, vahvempaa minääni, ei hyväksytäkään lähipiirissä. Toisaalta opin myös olemaan itselleni armollisempi ja ymmärtäväisempi. Löysin elämään täysin uuden ja itseni näköisen suunnan, josta en voisi olla enempää kiitollisempi. Kipupisteitä on vielä paljon, mutta tiedän, kenen puoleen niissä kääntyä tarvittaessa. Kiitos Katja aidosta välittämisestä. Rohkeutesi tehdä tätä työtä omalla tavallasi saa paljon hyvää aikaan. Sinäkin olet tärkeä, jokaista solua myöten. 

Asiakaspalaute

 Kävin Katjan luona 5 vuotta, kun oma mieleni ei enää kestänyt yksin elämääni. Mielestäni keskustelut Katjan kanssa olivat antoisia ja erittäin tarpeellisia itselleni. Pidän Katjaa realistisesti elämässä kiinni olevana auttajana. Useamman kerran hän sai minut laittamaan häpeäni oikeisiin mittasuhteisiin herättelemällä todellisuuteen. Työskentelin aktiivisesti koko ajan omien ajatusteni kanssa ja Katjan luona me sitten jäsenneltiin pohdintoni. Voin suositella. Minulle hänen avullaan on ollut koko elämän kokoinen merkitys. 

Asiakaspalaute

Olen tutustunut Katjaan vuonna 2020 huhtikuussa ja siitä lähtien olen käynyt "lähes" säännöllisesti Katjan vastaanotolla. Mistä nämä meidän tapaamiset sitten lähti? Sairaudesta lähtevät tuntemukset, joka aiheutti pelkoa kuolemasta. Tästä taas pääsimme käsittelemään yli/alivirittyneisyyden tilaa. Käsittelimme tätä aiheitta usein, josta saimme aikaan erilaisia vakauttamisharjoituksia. Näistä harjoituksista voin sanoa että sain suuren avun. Toki aikaa meni siinä, että löysin itselleni sen oikean tavan vakauttamiseen. Katja on ollut minulle suurena apuna itseni sekä erilaisten olotilojen tuntemuksen oppimiseen. Olemme käsitelleet yhdessä erilaisia tuntemuksia sekä olotiloja. Katja kuuntelee sekä vaatii asiakkaalta ne vastaukset, mikä on todella hyvä. Ei niin, että "kirjasta" katsotaan valmiit vastaukset, vaikka itse tähän saatoin joskus sortua - mikäli en osannut vastata kysymyksiin, aloin etsimään tietoa netistä. Katja ei hyväksynyt netistä kaivettua tietoa vaan ammatillisesti vaati vastaamaan/kertomaan oman kehon tuntemukset, olotilat sekä mielenasiat. Olen saanut Katjasta suuren avun - toivon että sinäkin pääset Katjan avulla eteenpäin elämässäsi

Asiakaspalaute

Valmennuksen yhteenveto

Konkreettisia työkaluja sinulle, jotta pääset kohti sinun näköistä elämää. Lähde matkalle, joka muuttaa elämäsi. Annan sinulle konkreettisia työkaluja joilla saat kehosi rauhoittumaan, joka taas auttaa sinua kaikilla elämän osa-alueilla.

Valmennuksen kesto on 10 viikkoa + 1 loppu etätapaaminen, johon kuuluu henkilökohtainen tuki verkkoalustan kautta. Pidetään yhdessä live- keskusteluja. Käydään yhdessä läpi vakauttamisharjoitteita, jotka ovat matkallasi mukana aina. Käymme läpi hermojärjestelmän vaikutusta kehoon ja mieleen, ja sitä kautta koko elämääsi.

I`m Safe Valmennus pitää sisällään

 • 16 tapaamista, siis kestoltaan 4kk
 • Etätapaamiset kestää noin 60 min
 • Navisec Healthin suojatun asiakasportaalin kautta keskustelua ja viestittelyä
 • 30 päivän keho-mieli treeni
 • Yli 50 vakauttamisharjoitetta
 • 3 verkkokurssia (arvo noin 60€)
 • Yhteisönjäsenyys
 • Verkkoalusta

Miten tämä eroaa muista menetelmistä?

Et astu perinteiseen terapiahuoneeseen, jossa istahdat tietylle tuolille puhumaan perinteiseen tapaan ongelmistasi/haasteistasi. Diagnooseja ei tarvita. Sinä riität. Oirekartoituksen jälkeen oli kyseessä sitten millainen haaste tahansa niin tulet hyötymään menetelmästä ja saat KONKREETTISTA apua. Voisi sanoa, että I`m Safe- Method muuttaa sinun suhtautumistasi haasteisiin totaalisesti.

Mun tavoite on etsiä muutosmatkalaisia, jotka sitoutuvat 4kk  intensiiviseen matkaan. Tämä ei ole mikä vain halpamatka, vaan matka josta sinulle jää elinikäiset työkalut, kohti turvallisempaa ja täyteläisempään elämään.

I`m Safe Method PREMIUM on sinulle, joka olet saattanut kokeilla mahdollisesti useitakin itsehoito menetelmiä. Olet saattanut käydä terapiassa useita kertoja, jopa vuosia ja silti koet ettet saa kehoasi ja mieltäsi tasapainoon. Oli sinulla jokin psyykkinen diagnoosi (psykoosisairaudet poisluettuna) tai olet muuten vain epäjärjestyksessä. Sinulla saattaa olla erilaisia fyysisiä oireita joita on tutkittu, mutta mitään selkeää syytä ei löydy. Saatat olla jatkuvasti kovin ylivirittynyt, jonka vuoksi keskittymiskyky on vaikeaa ja/tai päätöksien teko vaikeaa. Saatat olla jatkuvasti väsynyt, vaikka nukkuisitkin hyvin tai sitten sinulla on univaikeuksia.

Tuntuuko, että sosiaaliset suhteet väsyttävät ja päivän päätteeksi, et jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa. Sinulla saattaa ajoittain olla jopa epätodellista oloa, kuin katoisit itseäsi ulkoapäin.

Tällä menetelmällä on yksi päätavoite Sisäisen turvallisuuden tunteen palauttaminen

Minähän olen turvassa! Miksi minun tulisi palauttaa turvallisuudentunne?

Saatat tosiaan olla näennäisesti turvassa, eikä kukaan oikeasti uhkaa henkeäsi, mutta kehosi saattaa olla eri mieltä. Tämä voi johtua niin monesta syystä, kuten menneisyyden kokemuksista tai vaikka tämän hetkisestä stressitasosta. Mieli saattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin, mutta keho antaa ihan toisenlaista signaalia erilaisin oirein.

Olen näiden 8 vuoden aikana kohdannut satoja asiakkaita, jotka ovat tulleet vastaanotolleni hakemaan apua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Asiakkailla on ollut vakavia traumoja, elämänkriisejä sekä erilaisia haasteita. Näiden vuosien aikana olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että keho tulee olla vastaanottavassa tilassa, jotta muutos on mahdollinen. Turvallisuudentunteen voi löytää jokainen. Tähän on kehitetty eri vakauttamisharjoitteita.

Kuitenkin aluksi on tärkeää ymmärtää mistä on kyse. Miten sinun hermojärjestelmäsi toimii ja miten sinä voit vaikuttaa turvallisuudentunteen voimistamiseen. I´m Safe Method on suunniteltu perinpohjaisesti niin, että kehosi löytää tuon turvallisuuden tunteen uudestaan. Ajattele, sinun ei tarvitse aina kuljettaa rankkaa kivirekeä paikasta toiseen, vaan tulee se päivä kun koet keveyttä ja helppoutta ja voit luottaa elämään.

Hyödyt

 • Keskittyminen paranee --> asiat hoituvat paremmin, teet asioita tehokkaammin joten aikaa jää myös palautumiseen
 • Päätöksien tekeminen paranee --> Teet selkeimpiä päätöksiä jotta voit elää sun näköistä elämää
 • Ihmissuhteet paranee --> pystyt päästämään irti ihmissuhteista, jotka ei palvele sinua enää
 • Sisäinen turvallisuudentunne lisääntyy --> Tämä vaikuttaa KAIKKEEN
 • Koet turvaa
 • Nukut paremmin --> levollisuus ja rauhallisuus lisääntyy
 • Teet pysyvämpiä muutoksia/valintoja
 • Hallitset paremmin keho ja mieltäsi
 • Saat työkaluja stressinhallintaan --> Me kaikki koemme välillä stressiä, mutta sen ei tarvitse hallita elämääsi
 • Tunnistat paremmin vireystilasi --> tämä vaikuttaa KAIKKEEN
 • Saat työkaluja kivunhallintaan
 • Traumakehon vakauttaminen

entä sitten....

Kaikki ne valinnat joita nyt teet nykyisellä mindsetillä (ajattelutavalla), muodostavat elämäsi -> todellisuutesi. Jos nukut huonosti, ihmissuhteet sakkaavat, koet turvattomuutta jne. niin elämäsi on myös sen näköistä. Mitä jos treenaatkin kehosi vakaammaksi, joka vaikuttaa nukkumiseen, ihmissuhteisiin, päätöksen tekoon, niin eikö kaiken järjen mukaan valinnatkin ole tuolloin toimivampia. ja tätä kautta elämäsi kevyempää ja vapaampaa?   Muutos on niin kokonaisvaltainen. Turvallisuudentunteen saaminen vaikuttaa niin moneen asiaan. 

Millaista tarinaa elät todeksi?

Olisiko aika kirjoittaa oma käsikirjoitus ja aloittaa elämään just sun näköistä elämää?

Tarina minusta tänään

Kuka minä olen ja millaista tarinaa elän todeksi nyt? Tästä lähdetään liikkeelle. Mikä tilanne ja mitkä tavoitteet. Matkasi alkaa kohti uutta sinua.

Matka/Prosessi

Valmistellaan kehoasi vastaanottamaan uusi tarina! Tarina jonka sinä itse kirjoitat ja todeksi elät.  Vakautettu keho vastaanottaa paremmin uusia sinunlaisia totuuksia. 

Uusi tarina alkakoot

Nyt kehosi on kykenevä vastaanottamaan uutta tarinaa jonka sinä itse kirjoita ja todeksi elät.  Mitä kaikkea siihen kuuluisikaan?

Pääset näille valmennuksille myös, kun osallistut I`m Safe Methodin valmennukseen!

VALMENNUKSEN SUUNNITELMA

Palvelu pitää sisällään

1.

Verkkokurssialusta

Kaikki valmennuksen materiaalit löytyy verkkokurssialustalta. Alusta on käytössä 2kk vielä valmennuksen jälkeen. Voit ladata kaikki materiaalit itsellesi käyttöön. 

2.

VOXER ääniviestituki

Henkilökohtainen tuki koko tuon 10 viikon ajan ääniviesteillä. Voit laittaa minulle viestiä klo 17-20 välisenä aikana voxerin välityksellä ääniviestein. Vastaa saman päivän aikana. 

3.

Etä yksilötapaamiset

Tapaamme zoomin välityksellä 1xviikossa, jolloin käymme viikon teeman yhdessä läpi. Saat tehtävät ja konkreettiset työkalut. Etätapaaminen kestää noin 1½ tuntia. 

4.

Yhteisö

Yhteisön tuki kaikille valmennukseen liittyneille. Sitä kautta voi jakaa omakohtaisia kokemuksia sekä konkreettisia työkaluja myös muille. 

1.

Tutustu palveluun

Voit aluksi käydä tutustumassa minuun ja palveluihini TÄMÄN linkin kautta. Premium palvelu pitää sisällään useita osa-alueita. 

2.

Jätä yhteystietosi

Täytä yhteydenottolomake ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

3.

Soitan sinulle

Soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Puhelun kesto on noin 30 minuuttia ja täysin ILMAINEN.