I`m Safe Method© YKSILÖVALMENNUS

16 viikon yksilövalmennus. Etätapaamiset 1xviikossa. Valmennukseen kuuluu henkilökohtainen tuki koko valmennuksen ajan.

SINÄ OLET!

Muutakin kun oireet, ahdistus, kivut, säryt, diagnoosi, stressi! Olet ihminen jolla on paljon kokemuksia eletystä elämästä. Elämä jättää jäljen kehoon. Nämä jäljet läikkyy yli erilaisin oirein! Oireet eivät ole HUONO asia, vaan pikemminkin viesti sinulle jostain, tienviitta!!

I´m Safe Method© jäsenyys 6kk

Kaikille valmennukseen osallistuvalle kuuluu I´m Safe Methodin jäsenyys 6kk! Tämä siksi, että jos tarvitset lisätukea niin sitä on saatavilla jäsensivujen kautta erilaisin webinaarein joita pidetään noin 1xkk. Käytössäsi on myös muutamia verkkokursseja joita voit käydä omatoimisesti läpi!

I´m Safe Method© Palautteet 

"Kiitos Katja ihan hirmu paljon! Olet myös tosi hyvä kurssin vetäjä, rento, aito ja osaava. Suurkiitokset! "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Kiitos Katja Tästä on hyvä lähteä jatkamaan elämää eteenpäin. Tuntuu turvalliselta, että on keinoja auttaa itseä ja palata materiaaliin ja kenties saada lisää oivalluksia itsestä. Jotkut ihmiset syntyvät majakaksi toisille. Tuon valon turvin, apua tarvitsevat löytävät tien takaisin itseen. Kiitos valostasi Katja"

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Kiitos kurssista❤️ Näistä harjoitteista on oikeasti apua ja sun ajatukset on viisaita, oon saanut monta sellaista ”näinhän se on” -tyyppistä väläystä. Sanoisin että tämä ei ole pelkästään turvallisuuden tunteen lisäämiseen vaan myös tosi hyvä valmennus siihen että saisi itsestään parhaimman esiin. Olen saanut inspiraatiota ja sysäystä panostaa oman jutun löytymiseen. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia muillekin. Kiitos❤️"

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Tuntuu että nämä harjoitteet on auttanut eniten mua mun haasteissa/oireissa/elämässä. Ei työterveys, ei psykoterapia, eikä muutkaan vaan tämä kurssi. Kiitos! "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Muutosta on tapahtunut niin paljon. Olen tietoisempi, monessa tilanteessa rauhallisempi. "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Kiitos tästä. Vaikea edes kuvailla miten paljon olen saanut tästä valmennukselta. Kiitos Katja sinulle. "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Koulutus on auttanut muistamaan harjoitusten teon tärkeyden. Katjan ote on sopivan napakka mutta kuitenkin lempeä ja yksilöllistä tilannetta kunnioittava. Kurssi on ollut erittäin hyvä kokonaisuus - sopivasti teoriaa, käytännön vinkit etusijalla. Toimiva paketti ehdottomasti!! "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Kiva kun puhut ihan tavallisesti. Monet podcastit esim mitä on kuunnellut niin niissä usein "lässytetään" kuin jollekin lapselle 😊 Vielä enemmän voisi käydä yhdessä harjoitteita läpi jotta livetunnin aikana voisi niitä harjoitella että tekee ne oikein. Olen itse todella tyytyväinen kurssiin. "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Kurssi oli loistava kokonaisuus myös pidempään kehollisia harjoitteita tehneelle. Katjan ymmärrys mielen ja kehon yhteistyöstä on syvällinen ja käytännönläheinen. Hoitoalan kokemus tuo hyvän pohjan teoriatiedon ja käytännön yhdistämiseen toimivalla tavalla. Olen käynyt lukuisia hyvinvointia tukevia koulutuksia. I'm Safe Method on yksi parhaista, koska se korostaa hermoston vakauttamisen ja turvallisuuden tunteen tärkeyttä hyvinvoinnin kivijalkana. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Siksi menetelmä toimii pomminvarmasti, etenkin jos olet valmis sitoutumaan päivittäisten harjoitusten tekemiseen. Hyvinvointi ja tasapainoinen olo on sen arvoista! Kurssilla opetetut harjoitukset ovat helppoja, jopa lapsille sopivia. Lämmin suositus I'm Safe Methodille✨❤️ "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Olin ennen kurssia todella rauhaton ja kireä, ajattelin että se on normaalia. Nyt osaan tunnistaa itsessäni milloin mieli ja kroppa lähtee ylikierroksille ja tehdä asialle jotain. Harjoitteet on todella yksinkertaisia ja niitä voi tehdä missä ja milloin vaan! Olen nykyisin paljon rauhallisempi ja kaveritkin on sanoneet että jopa näytän ihan erilaiselta. Elämä ei ole enää pelkkää suorittamista vaan elämistä ja kokemista. Kiitos Katja <3 "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Olen oppinut tunnistamaan omat vireystilani. Olen aiemmin ollut aikamoinen tuuliviiri ja myös elänyt sen mukaan. Nyt tunnen olevani enemmän tasapainossa kuin aiemmin!"

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

"Sain lääkäriltä suosituksen ADHD testeihin. Halusin kuitenkin löytää toisen keinon rauhoittaa vilkasta mieltä. Katjan antamat harjoitteet ovat auttaneet minua rauhoittamaan itseni kun tunnen että mieli ja keho on ylikierroksilla. Mieli palaa nykyään nopeammin tasapainoon kun tunnistan itsessäni eri vireystilat. Kaveritkin on sanoneet että olen kuin eri ihminen entiseen verrattuna! Aion todellakin jatkaa harjoitteiden tekemistä koska niistä oli niin paljon apua jo lyhyessä ajassa. "

I´m Safe Method©

Valmennukseen osallistunut

I´M SAFE METHODIN- VALMENNUSRYHMÄSSÄ OSALLISTUJIEN KOKEMUKSI
Osallistujat kertovat miten menetelmän on vaikuttanut oireisiin!

Migreeni vähentynyt huomattavasti. Nukun paremmin. Olen tietoisempi. Nautin elämän flowsta useammin. Uskallan rikkoa rahojani. kuuntelen Kehoani ja ensimmäistä kertaa elämässäni kuulen mitä keho minulle sanoo!!!
I´m Safe Method©

palaute

Paljon muutoksia tunne-elämässä ja läsnäolotaidoissa. Myös ajatuksia on helpompi haastaa ja pysäyttää.
I´m Safe Method© 

Palaute

Sosiaalisissa tilanteissa olen pystynyt olemaan länsäolevampi ja rennompi. Haastavista tilanteista olen palautunut nopeammin. Hankaloiden asioiden pyöritys päässä on hiljentynyt. Luottamus itseeni on kasvanut. Koen että elämä kantaa ja uskallan paremmin ja useammin olla sen kannateltavana. Turvan olon lisääntyessä nautin elämän pienistä asioista.
I´m Safe Method©

Palaute

Palautuminen, kun väkisin tulee takaiskuja, mutta että niistä pääsee helpommin siihen rauhallisuuden tilaan takaisin.
I´m Safe Method©

palaute

Arkipäivisissä asioissa tämä auttaa, näin ns ruuhkavuosia elävänä huomaan että stressitekijöitä puskee vähän joka puolelta mutta kun tiedostaa helpommin milloin alkaa mennä kierroksille, on helpompi pysähtyä ja mieli on kyllä paljon terävämpi ja kirkkaampi silloin kun pystyy pysymään sillä optimaalisella vyöhykkeellä.
I´m Safe Method© 

Palaute

On ollut jotenkin hämmentävä huomata miten paljon vakauttamisharjoitteet auttaa. Miksi kukaan ei ole koskaan sanonut, että olisi hyvä lähteä työskentelemään keho edellä!!?
I´m Safe Method©

Palaute

Asioita on monia, esim palaverissa ja olisin aiemmin jännittänyt tosi paljon omaa puheenvuoroa ja olisin keskittynyt tosi paljon siihen jännittämisen tunteeseen, sydämen hakkaamiseen jne. Nyt näillä opeilla olin jo valmiiksi valmistautunut rauhoittamalla kehoani ja kun istuin palaveripöydässä, laitoin jalat maahan ja tunsin miltä lattia tuntuu jalkojen alla, hengitin ja keskityin siihen turvallisuudentunteeseen ja kaikki meni hyvin. Eli olen saanut apua niistä vakauttamisharjoitteista esim esiintymisjännitykseen.
I´m Safe Method©

palaute

Tietoisuus ja tietynlainen hyväksyminen on auttanut tosi paljon, olen pystynyt paremmin hyväksymään esim traumaattiset ******kokemukset ja ymmärtänyt ettei sen hyväksymisen tarvitsekaan tarkoittaa sitä että se asia olisi jotenkin vähemmän vakava vaan että on fakta ettei tapahtumat menneet hyvin mutta ne meni niin kuin meni ja se ei määritä silti nykyistä, voin hyväksyä että niin kävi mutta silti kokea turvallisuudentunnetta mun kehossa vaikka se silloin ”vietiin
I´m Safe Method© 

Palaute

Oon jotenkin myös nyt tyytyväinen siihen oivallukseen ettei tarvitse jäädä vellomaan mistä mikäkin jännittäminen tms johtuu, vatvominen ei muuta menneitä vaikka tietäisin mistä jokin johtuu, paljon miellyttävämpää on keskittyä miten saada tuntea rauhallisuutta ja turvan tunnetta juuri nyt ja tästä eteenpäin.
I´m Safe Method©

Palaute

Valmennuksen yhteenveto

Konkreettisia työkaluja sinulle, jotta pääset kohti sinun näköistä elämää. Lähde matkalle, joka muuttaa elämäsi. Annan sinulle konkreettisia työkaluja joilla saat kehosi rauhoittumaan, joka taas auttaa sinua kaikilla elämän osa-alueilla.

I`m Safe Valmennus pitää sisällään

 • 16 tapaamista, siis kestoltaan 4kk
 • Henkilökohtainen tuki koko 4kk ajan (whatsapp tuki)
 • Etätapaamiset kestää noin 60 min (Zuumin välityksellä)
 • 30 päivän Keho-Mieli treeni
 • Yli 50 vakauttamisharjoitetta
 • Pääsy vakauttamisharjoitepankkiin sekä meditaatio harjoitteisiin
 • I´m Safe Methodin jäsenyys 

Miten tämä eroaa muista menetelmistä?

Et astu perinteiseen terapiahuoneeseen, jossa istahdat tietylle tuolille puhumaan perinteiseen tapaan ongelmistasi/haasteistasi. Diagnooseja ei tarvita. Sinä riität. Oirekartoituksen jälkeen oli kyseessä sitten millainen haaste tahansa niin tulet hyötymään menetelmästä ja saat KONKREETTISTA apua. Voisi sanoa, että I`m Safe Method© muuttaa sinun suhtautumistasi haasteisiin totaalisesti.

Mun tavoite on etsiä muutosmatkalaisia, jotka sitoutuvat 4kk  intensiiviseen matkaan. Tämä ei ole mikä vain halpamatka, vaan matka josta sinulle jää elinikäiset työkalut, kohti turvallisempaa ja täyteläisempään elämään.

I`m Safe Method©  on sinulle, joka olet saattanut kokeilla mahdollisesti useitakin itsehoito menetelmiä. Olet saattanut käydä terapiassa useita kertoja, jopa vuosia ja silti koet ettet saa kehoasi ja mieltäsi tasapainoon. Oli sinulla jokin psyykkinen diagnoosi (psykoosisairaudet poisluettuna) tai olet muuten vain epäjärjestyksessä. Sinulla saattaa olla erilaisia fyysisiä oireita joita on tutkittu, mutta mitään selkeää syytä ei löydy. Saatat olla jatkuvasti kovin ylivirittynyt, jonka vuoksi keskittymiskyky on vaikeaa ja/tai päätöksien teko vaikeaa. Saatat olla jatkuvasti väsynyt, vaikka nukkuisitkin hyvin tai sitten sinulla on univaikeuksia.

Tuntuuko, että sosiaaliset suhteet väsyttävät ja päivän päätteeksi, et jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa. Sinulla saattaa ajoittain olla jopa epätodellista oloa, kuin katoisit itseäsi ulkoapäin.

Tällä menetelmällä on yksi päätavoite Sisäisen turvallisuuden tunteen palauttaminen

Minähän olen turvassa! Miksi minun tulisi palauttaa turvallisuudentunne?

Saatat tosiaan olla näennäisesti turvassa, eikä kukaan oikeasti uhkaa henkeäsi, mutta kehosi saattaa olla eri mieltä. Tämä voi johtua niin monesta syystä, kuten menneisyyden kokemuksista tai vaikka tämän hetkisestä stressitasosta. Mieli saattaa ymmärtää, että kaikki on hyvin, mutta keho antaa ihan toisenlaista signaalia erilaisin oirein.

Olen näiden 8 vuoden aikana kohdannut satoja asiakkaita, jotka ovat tulleet vastaanotolleni hakemaan apua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Asiakkailla on ollut vakavia traumoja, elämänkriisejä sekä erilaisia haasteita. Näiden vuosien aikana olen aina vain vakuuttuneempi siitä, että keho tulee olla vastaanottavassa tilassa, jotta muutos on mahdollinen. Turvallisuudentunteen voi löytää jokainen. Tähän on kehitetty eri vakauttamisharjoitteita.

Kuitenkin aluksi on tärkeää ymmärtää mistä on kyse. Miten sinun hermojärjestelmäsi toimii ja miten sinä voit vaikuttaa turvallisuudentunteen voimistamiseen. I´m Safe Method on suunniteltu perinpohjaisesti niin, että kehosi löytää tuon turvallisuuden tunteen uudestaan. Ajattele, sinun ei tarvitse aina kuljettaa rankkaa kivirekeä paikasta toiseen, vaan tulee se päivä kun koet keveyttä ja helppoutta ja voit luottaa elämään.

Hyödyt

 • Keskittyminen paranee --> asiat hoituvat paremmin, teet asioita tehokkaammin joten aikaa jää myös palautumiseen
 • Päätöksien tekeminen paranee --> Teet selkeimpiä päätöksiä jotta voit elää sun näköistä elämää
 • Ihmissuhteet paranee --> pystyt päästämään irti ihmissuhteista, jotka ei palvele sinua enää
 • Sisäinen turvallisuudentunne lisääntyy --> Tämä vaikuttaa KAIKKEEN
 • Koet turvaa
 • Nukut paremmin --> levollisuus ja rauhallisuus lisääntyy
 • Teet pysyvämpiä muutoksia/valintoja
 • Hallitset paremmin keho ja mieltäsi
 • Saat työkaluja stressinhallintaan --> Me kaikki koemme välillä stressiä, mutta sen ei tarvitse hallita elämääsi
 • Tunnistat paremmin vireystilasi --> tämä vaikuttaa KAIKKEEN
 • Saat työkaluja kivunhallintaan
 • Traumakehon vakauttaminen

entä sitten....

Kaikki ne valinnat joita nyt teet nykyisellä mindsetillä (ajattelutavalla), muodostavat elämäsi -> todellisuutesi. Jos nukut huonosti, ihmissuhteet sakkaavat, koet turvattomuutta jne. niin elämäsi on myös sen näköistä. Mitä jos treenaatkin kehosi vakaammaksi, joka vaikuttaa nukkumiseen, ihmissuhteisiin, päätöksen tekoon, niin eikö kaiken järjen mukaan valinnatkin ole tuolloin toimivampia. ja tätä kautta elämäsi kevyempää ja vapaampaa?   Muutos on niin kokonaisvaltainen. Turvallisuudentunteen saaminen vaikuttaa niin moneen asiaan. 

Tunnistatko kuvassa olevia haasteita itselläsi?

Haasteen alapuolelta löydät miten I`m Safe Methodin avulla voit muuttaa tilannetta hyvinvointia tukevaksi!

Onko Meillä aikaa?

Moni ihminen haluaa löytää juurisyyt, koluta menneisyyden kaikki tapahtumat, käydä läpi omien kasvattajien lapsuus ja pohtia historian merkitystä siihen millainen tänään olen! Tarve löytää syyt ja seuraukset. Käsitys siitä miksi näin on käynyt ja kuka siihen on syyllinen. Onko tämä  tarpeellista?
EI
Kerronpa miksi ei. Ensiksikin meidän aika ei yksinkertaisesti riitä siihen. Toiseksi menneisyyttä ei voi muuttaa. Kolmanneksi meidän muistikuvat voivat olla vääristyneitä, joten me EI voida muistaa absoluuttisia totuuksia.  Neljänneksi milloin voit sanoa mikä riittää sinulle, jotta voit mennä elämässä eteenpäin? Viidenneksi saatat olla niin ulkona optimaalisesta vireysvyöhykkeestä, ettet edes pysty muistamaa tai prosessoimaan menneisyyden asioita! Kuudenneksi muistaminen ei vielä muuta asioita!

Joten meidän ei tarvitse rämpiä menneisyyden tapahtumia uudestaan ja muistaa asioita kristallin kirkkaasti voidaksemme voida paremmin. Tärkeintä on tuntea sisäistä turvaa TÄSSÄ HETKESSÄ! Tämän menetelmän tarkoitus on viedä sinua elämässä eteenpäin turvallisesti ja vakaasti.

Kun koet turvaa, niin mielesi voi antaa sinulle muistikuvia menneestä jos siihen on tarvetta, ja näin voit turvallisesti käsitellä niitä asioita joita mielesi on valmis käsittelemään.

"Alhaalta ylös. Sisältä ulos"

Jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!

Katso video missä kerron mitä kartoituspuhelu pitää sisällään!

Psykologinen turvallisuus

Minulle sekä myös eheytymiselle, että myös terapiasuhteessa on erittäin tärkeä tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisenaan kuin on. Terapiasuhteessa on erityisen tärkeää, että asiakas voi luottaa terapeuttiin.  Turvallisuutta luo se, että toinen ihminen kohtaa ihmisen tasavertaisena ihmisenä, ja pystyy vastaanottamaan sekä antamaan itsestään asioita, jotka saattavat tuntua kivuliaalta.

Kaikki lähtee sisäisestä turvallisuuden tunteesta!

Näiden työvuosieni jälkeen ja toki myös oman elämänkokemuksen takia, en hämmästele enää mitään. Olen kuullut paljon erilaisia elämäntarinoita ja todella ikävämmästä päästä. Minun tehtävä EI ole TUOMITA ketään, missään olosuhteissa!

Minä en lajittele tapahtumia hyvästä, pahaan tai oikeaan tai väärään! 

HUOMIO!

Ei mikään, siis ei mikään valmennus ole tehokas tai auta sinua muuttamaan elämääsi jos ei muuta tietoa konkreettiseksi tekemiseksi ja toista näitä ohjeita tarpeeksi monta kertaa. Eli jos teet valmennuksen ohjeiden mukaan niin muutos on varmasti edessä! Pelkkä lukeminen, tietäminen tai puhuminen ei riitä. Tai pelkkä ymmärtäminen ei riitä. Olet sitten osallistumalla mihin valmennukseen tahansa, niin sinun tulee myös tehdä valmennuksen ohjeiden mukaan. 

Millaista tarinaa elät todeksi?

Olisiko aika kirjoittaa oma käsikirjoitus ja aloittaa elämään just sun näköistä elämää?

Tarina minusta tänään

Kuka minä olen ja millaista tarinaa elän todeksi nyt? Tästä lähdetään liikkeelle. Mikä tilanne ja mitkä tavoitteet. Matkasi alkaa kohti uutta sinua.

Matka/Prosessi

Valmistellaan kehoasi vastaanottamaan uusi tarina! Tarina jonka sinä itse kirjoitat ja todeksi elät.  Vakautettu keho vastaanottaa paremmin uusia sinunlaisia totuuksia. 

Uusi tarina alkakoot

Nyt kehosi on kykenevä vastaanottamaan uutta tarinaa jonka sinä itse kirjoita ja todeksi elät.  Mitä kaikkea siihen kuuluisikaan?

VALMENNUKSEN SUUNNITELMA

Palvelu pitää sisällään

1.

Verkkokurssialusta

Kaikki valmennuksen materiaalit löytyy verkkokurssialustalta. Alusta on käytössä 2kk vielä valmennuksen jälkeen. Voit ladata kaikki materiaalit itsellesi käyttöön. 

2.

VOXER ääniviestituki

Henkilökohtainen tuki koko tuon 10 viikon ajan ääniviesteillä. Voit laittaa minulle viestiä klo 17-20 välisenä aikana voxerin välityksellä ääniviestein. Vastaa saman päivän aikana. 

3.

Etä yksilötapaamiset

Tapaamme zoomin välityksellä 1xviikossa, jolloin käymme viikon teeman yhdessä läpi. Saat tehtävät ja konkreettiset työkalut. Etätapaaminen kestää noin 1½ tuntia. 

4.

Yhteisö

Yhteisön tuki kaikille valmennukseen liittyneille. Sitä kautta voi jakaa omakohtaisia kokemuksia sekä konkreettisia työkaluja myös muille. 

1.

Tutustu palveluun

Voit aluksi käydä tutustumassa minuun ja palveluihini TÄMÄN linkin kautta. Premium palvelu pitää sisällään useita osa-alueita. 

2.

Jätä yhteystietosi

Täytä yhteydenottolomake ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

3.

Soitan sinulle

Soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Puhelun kesto on noin 30 minuuttia ja täysin ILMAINEN.